Aktuality

Využite autobusy SAD Žilina na školský výlet, svadbu alebo teambuilding

10.05.2022 - Čadca, Martin, Žilina

Plánujete školský výlet, chystáte väčšiu rodinnú oslavu alebo svadbu? Alebo chcete posilniť firemnú kultúru vašich zamestnancov? Ponúkame Vám možnosť využiť na tieto udalosti naše autobusy v rámci zájazdovej dopravy.

Pýtate sa, na aké udalosti si môžete rezervovať autobusy SAD Žilina?

Odpoveď je jednoduchá! S radosťou budeme s vami počas školských výletov, firemných akcií, rodinných osláv, školení, a tiež vás budeme radi sprevádzať aj počas vášho veľkého dňa, ak sa rozhodnete rezervovať autobusy SAD Žilina na dovoz hostí na svadbu. V prípade, ak patríte medzi milovníkov cykloturistiky, aj pre vás máme neodolateľnú ponuku v podobe možnosti rezervácie autobusov so špeciálnym vozíkom na presun bicyklov na spomínané udalosti.

Autobusy SAD Žilina budú s vami aj počas vášho veľkého dňa

Ak ste sa rozhodli, že si s vašou polovičkou chcete povedať „ Áno“ a chystáte svadbu, určite uvažujete nad dopravou hostí na svadobný obrad a svadobnú hostinu. Autobusy SAD Žilina sú vám k dispozícií a zabezpečia bezpečnú dopravu vašich hostí priamo na svadobný obrad. Stačí si urobiť rezerváciu na konkrétny dátum a o iné si už nemusíte robiť starosti.

Tipy na školské výlety

Školský rok sa pomaly blíži ku koncu a mnohé triedy začínajú uvažovať nad tým, kam sa vybrať na školský výlet. Rozhodnutie nie je vôbec jednoduché, lebo cieľom výletov je nielen to, aby sa deti naučili poznávať krásy našej krajiny, ale aj aby na výlet spomínali ešte dlhú dobu. K pekným zážitkom nielen z výletu samotného, ale aj z cesty tam a späť, chceme prispieť aj my tým, že ponúkame na tieto akcie autobusy vybavené bezpečnostnými pásmi, klimatizáciou, LCD obrazovkami a možnosťou pripojenia na wifi.

Jedným z tipov, kam sa môžete vybrať na školský výlet je malebné mestečko Banská Štiavnica, ktoré je priam bohaté na históriu. Môžete tu navštíviť mineralogickú expozíciu Banského múzea. Netreba vynechať aj banskú štôlňu Michal, kde je sprístupnených 75 m. Nezabudnuteľným zážitkom pre deti je aj návšteva Štôlne Bartolomej, kde si deti musia pred vstupom obliecť plášť, nasadiť prilbu  a zobrať baterku. Žiaci sa tak dozvedia nové informácie o práci baníkov aj o samotnej ťažbe. Za návštevu stojí takisto Nový a Starý zámok, Botanická záhrada či Banka lásky.

Medzi obľúbené školské výlety zaručene patria aj naše Tatry, kde mnohých oslovia výlety lanovkami vo Vysokých Tatrách ako napr. pozemná lanovka na Hrebienok alebo výlet zo Štrbského Plesa lanovkou na Solisko. Pre tých, ktorí sú väčšími nadšencami vodných zábav, majú možnosť svoj výlet stráviť v miestnych aquaparkoch. O bezpečnosť vašich detí si nemusíte robiť starosti, pretože naše autobusy majú výborný technický stav a naši vodiči sú profesionálmi vo svojom odbore a vaše deti dovezú bezpečne až domov.

Teambuilding priamo v srdci Terchovskej doliny

Ak uvažujete o organizácií teambuildingu pre vašich zamestnancov, odporúčame vám využiť na to širokú ponuku ubytovania v prostredí krásnej Terchovskej prírody. Nachvíľu sa zbavíte pracovného stresu a zároveň sa posilní tímový duch vašej firmy. A čo tak spojiť budovanie firemnej kultúry spolu so zážitkami z cykloturistiky s vašimi kolegami? Pomôžeme vám to rýchlo a jednoducho zorganizovať. Stačí si zarezervovať cyklobus a môžete poznávať krásy Terchovskej doliny priamo zo sedadla bicykla aj so svojimi kolegami.

Ponúkame Vám vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky na vami požadovanú trasu prepravy- buď na školský výlet, svadbu, teambuilding a iné. V prípade záujmu sa môžete bližšie informovať na webovej stránke www.sadza.sk v sekcií Zájazdová doprava, cez email: zajazd@sadza.sk alebo na tel. čísle: 041/7330812.