Aktuality

Cestujte bez starostí a stresu autobusmi SAD Žilina

23.11.2022 - Čadca, Martin, Žilina

Chcete sa vyhnúť ranným kolónam pri ceste do práce, a zároveň aj tým poobedňajším pri návrate naspäť domov? A nechcete sa zbytočne stresovať pri hľadaní voľného parkovacieho miesta? Riešenie je jednoduché! Stačí, ak nasadnete na autobusy SAD Žilina a tie vás vždy dopravia bezpečne a včas kamkoľvek budete potrebovať.

Cestovanie autobusmi SAD Žilina je čím ďalej, tým viac pohodlnejšie a jednoduchšie. Naša spoločnosť v snahe čo najviac sprístupniť cestovanie verejnou dopravou všetkým cestujúcim, neustále prispieva k modernizácií svojich služieb. To znamená, že poskytuje výhodnejšie cestovanie pre pravidelných cestujúcich a tiež sa snaží čo najviac zjednodušiť cestovanie autobusmi SAD Žilina aj pre príležitostných cestujúcich.

Portfólio súčasných služieb našej spoločnosti je veľmi pestré. Takže každý, kto chce cestovať verejnou dopravou, si nájde preňho ten najvýhodnejší a najjednoduchší spôsob cestovania.

Možnosti cestovania pre pravidelných cestujúcich

Väčšina cestujúcich, ktorí využívajú verejnú dopravu na svoj každodenný presun do práce alebo do školy, má vybavenú dopravnú kartu SAD Žilina, s ktorou je cestovanie nielen jednoduchšie, ale zároveň aj pohodlnejšie a lacnejšie v porovnaní so zakúpením si cestovného lístka v hotovosti. Navyše, ak uhrádzate cestovné dopravnou kartou, tak máte možnosť využívať prestupný  cestovný lístok do 30 minút za zvýhodnené cestovné. Okrem spomínaných výhod môžete ešte získať za každých 10 jázd uskutočnených na dopravnú kartu SAD Žilina zľavu na nákup vo vybraných prevádzkach v OC Mirage.

Ak však patríte medzi tých, ktorí uprednostňujú moderné technológie, tak pre vás má naša spoločnosť v ponuke možnosť využívať na platbu cestovného v autobusoch virtuálnu dopravnú kartu, ktorá má porovnateľné funkcie s klasickou plastovou dopravnou kartou, avšak ju máte uloženú vo svojom mobilnom telefóne.

Cestujúcim poskytujeme možnosť vlastniť oba typy dopravných kariet, a je len na vás ako ich budete podľa potreby nezávisle od seba využívať pri cestovaní, pretože každá z kariet má svoje vlastné SNR číslo a samostatný účet u dopravcu. 

Možnosti cestovania pre príležitostných cestujúcich

Naša spoločnosť sa snaží zjednodušiť cestovanie verejnou dopravou aj pre tých, ktorí cestujú autobusmi SAD Žilina iba občas a nemajú v záujme si vybavovať dopravnú kartu. V dôsledku toho je pre takýchto cestujúcich zavedená možnosť platby platobnou kartou v autobusoch SAD Žilina, ktorá predstavuje ekvivalent platby v hotovosti, čiže cena cestovného lístka je rovnaká ako pri platbe v hotovosti, avšak nemusíte mať so sebou drobné mince. A v neposlednom rade dochádza aj k zrýchľovaniu vybavovania cestujúcich pri nastupovaní do autobusu.