Aktuality

Zažite tento rok nezabudnuteľný Valentín v autobusoch SAD Žilina

23.01.2023 - Čadca, Martin, Žilina

Tento rok pripadá deň svätého Valentína na utorok 14. februára a počas tohto dňa môže každý jeden z nás prejaviť svoje city, náklonnosť a lásku svojej milovanej polovičke rôznymi spôsobmi. Niekto uprednostňuje cenné dary ako prejav náklonnosti, iní viac oceňujú maličkosti v podobe kvetu alebo čokolády ako prejav lásky a toho, že na nás niekomu záleží. Ďalší pripravia ako prejav svojej lásky pre milovanú osobu romantickú večeru. A sú medzi nami aj takí, ktorí svoje city radi prejavujú prostredníctvom nezabudnuteľných zážitkov, ktoré si pripravia pre milovanú osobu. Takýto netradičný spôsob vyznania lásky môžete uskutočniť aj vy vďaka našej spoločnosti, ktorá vám aj tento rok pomôže zrealizovať pre vašu polovičku prekvapenie plné lásky priamo v autobusoch SAD Žilina. Stačí, ak sa zapojíte do Valentínskej výzvy  realizovanej našou spoločnosťou.

Zapojte sa aj vy do Valentínskej výzvy!

Chcete svoju polovičku prekvapiť niečím neobvyklým? Ak áno, určite sa zapojte do Valentínskej výzvy organizovanej našou spoločnosťou. Stačí, keď do 9. februára napíšete na sociálnych sieťach Facebook a Instagram našej spoločnosti, svoje romantické vyznanie a doplníte meno, komu je váš valentínsky odkaz určený, číslo linky a čas odchodu autobusu, ktorým vaša milovaná polovička bude cestovať. Zo všetkých zaslaných valentínskych odkazov budú v LCD obrazovkách zabudovaných v autobusoch zverejnené niektoré vybrané valentínky s vašimi zaľúbenými odkazmi.

Veríme, že aj vďaka takýmto milým prejavom lásky k niekomu blízkemu, ktoré budú uverejnené v LCD obrazovkách, bude pre dotyčné osoby tento deň svätého Valentína nielen jedinečný, ale aj nezabudnuteľný, pretože vyznanie lásky takýmto verejným spôsobom chce veľa odvahy. Ostatným cestujúcim prajeme počas dňa všetkých zaľúbených príjemný zážitok z cestovania.

www.sadza.sk
SAD Žilina
Sad_zilina